keskiviikko 17. toukokuuta 2017

1000W fatbike

Sain pyörän eilen sähkömoottorin asennuksesta. Asennustyö on tehty hyvin ja sen suoritti Keski- Uudenmaan Elektroniikka. Hintaa koko komeudelle tuli kaikkine kuluineen n. 2000e (sis. asennuksen, postikulut ja moottorin sekä akun). Ainut mikä kokoonpanossa ei miellyttänyt oli heiluriliike mitä keskirungossa kiinni oleva akku pääsee tekemään. Soitin tänään asennuksen suorittaneeseen liikkeeseen ja sanoivat, että monet tukevat akkua erityisellä tuki remmillä. Siinä hetken asiasta juteltiin ja sanoi sellaisen minulle lähettävänsä, itseasiassa kaksi, ilmaiseksi. Katsellaan kuinka remmi pelittää kunhan saapuu.

Pyörä kulkee hyvin ja todella vaivattomasti. Tänään olisi tarkoitus lähteä heittämään koirien kanssa metsälenkki niin tulee testattua kuinka maastossa toimii.

Innoissani olen.... todella innoissani uudesta ajokistani. Eilen illalla tuli ajeltua yli 10km ihan heittämällä. Sen verta vaivatonta ja vauhdikasta menoa, että pyöräilykypärä on parempi muistaa laittaa päänsuojaksi, varmuuden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti