lauantai 10. helmikuuta 2018

Pyörän tuunausta

Hei taas kaikille!

Lopultakin sain aikaiseksi lokarien ja tarakan hankinnan. Halpaa hommaa fatbikeen ei ole osien hankinta, jos vertaa perus polkupyörän osien hintoja. Lokarit ja tarakka kevensi kukkaroa kaiken kaikkiaan hieman alle 150e.


Mutta nyt on kaikki härpäkkeet paikallaan ja huomenna painun ostamaan tarakalle sivulaukut. Ei tarvitse työkamoja enää selkärepussa raahata. Akun suojuskin on kuvassa paikallaan ja mielenkiinnolla odotan miten sen käyttö vaikuttaa akun kestoon pakkasilla.

Hiukka uusista osista. Fatbike shopista lokarit ja tarakan tilasin. Ihan ok kamaa näyttäs olevan. Tosin mukana tulleet kiinnitysruuvit eivät omaan pyörääni oikeen istuneet niin ne piti kaivaa omista varastoista. Mukana ei myöskään tule mitään asennusohjeita, että vähän pitää omata kykyä päätellä itse. Takalokarissa ei myöskään ollut reikää mutterin kiinnittämiseksi ylemmästä kohdasta joten siihen porasin itse sopivan reijän. Muuten lokari ei olisi käytännössä toiminut hyvin.

Pyörä tuli korjauksesta eilen minulle ja pidetään peukkuja, että mitään ei nyt hetkeen hajoisi. Onhan tämä talvi kova pala niin ihmisille kuin pyörillekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti